Augusztust√≥l az egekbe sz√∂kik a g√°z √©s a villanysz√°ml√°nk! Hogyan √©rj√ľk el, hogy ez ne r√°ntsa a m√©lybe √©letsz√≠nvonalunkat?

 

A forró nyári melegben hidegzuhanyként érte a lakosságot, hogy augusztustól várhatóan a lakosság közel fele megnövekedett gáz és villanyszámlát fog kapni, ráadásul ennek mértéke az aktuális világpiaci ár miatt kijózanító.

 

¬†Az √ļj rezsi√°r az √°tlagos fogyaszt√°st meghalad√≥ m√©rt√©kekn√©l alkalmazza a vil√°gpiaci √°rat. Mivel a vil√°gpiaci √°r legal√°bb 6-7 szerese a jelenlegi d√≠jszab√°snak, √≠gy az augusztusi sz√°ml√°k nagym√©rt√©kben n√∂vekedhetnek.

Az elm√ļlt napokban az eg√©sz lakoss√°g a m√ļltb√©li sz√°ml√°it b√ļjta, hogy megtudja, vajon milyen m√©rt√©kben l√©pik √°t az ‚Äě√°tlagos‚ÄĚ fogyaszt√°si limitet. Minden r√©szlet m√©g pontosan nem ismert, hogyan is fogj√°k kisz√°molni az √ļj √°rakat, de az m√°r tiszt√°n l√°tszik, hogy a fŇĪt√©si szezon bek√∂sz√∂nt√©vel t√∂bb t√≠zezres, ak√°r sz√°zezres m√©rt√©kben is nagyobb sz√°ml√°kat fogunk kapni, mint a jelenlegi.

Ezt a megn√∂vekedett RENDSZERES HAVI KIAD√ĀST tart√≥san p√≥tolni kell, ha nem akarunk csŇĎdbe menni vagy rosszabbul √©lni, mint id√°ig.

DE HOGYAN?

Erre van egy k√©sz megold√°sunk, ami gyakorlatilag kock√°zatmentesen, a kezdetekben napi 1 √≥ra, a k√©sŇĎbbiekben 10 perc munk√°val ki tudja termelni a megn√∂vekedett havi rezsi √∂sszeg√©t.

Nincs m√°s dolgod, csak figyelni email fi√≥kodat, mert j√ļlius h√°tral√©vŇĎ napjaiban emailen kereszt√ľl l√©p√©srŇĎl l√©p√©sre bemutatjuk ezt az √°ltalunk haszn√°lt, j√≥l ismert megold√°si alternat√≠v√°t.

Ahogy napr√≥l napra egyre t√∂bbet ismersz meg programunkb√≥l, l√°tni fogod, hogy a kock√°zatmentes, trendi bev√©teli lehetŇĎs√©g m√©rt√©ke tŇĎled f√ľgg, nincs felsŇĎ korl√°tja, vagyis, ha nem csak a megn√∂vekedett rezsit akarod kitermelni, ezzel a programmal arra is lehetŇĎs√©ged lesz.

Rem√©lem ebben a V√ĀLS√ĀGHELYZETBEN olyan megold√°s birtok√°ba juttatunk, ami seg√≠t ism√©t mosolyogni ezekben a neh√©z idŇĎkben.

 

Üdvözlettel

Profit.hu csapata

 

ui: 2022. j√ļlius 18-√°n √©rkezik az elsŇĎ level√ľnk

Uui: hogyha nem akarsz lemaradni errŇĎl az inf√≥rm√°ci√≥r√≥l, √≠ratkozz fel h√≠rlevel√ľnkre!

 

 

K√©rd√©sed van? √ćrj nek√ľnk!

Hamarosan v√°laszolunk..
Ügyfélszolgálat
Email: iroda@profit.hu
  • Webiroda bel√©p√©s
PROFIT.HU
PROFITKLUB
PROFITJACKPOT