📡 Elcsíptünk egy „titkos” információt a világ vezető bankjánál…🕵️Ebből Te is profitálhatsz!

Vajon miért akar „kripto” Landing és hitelezési platformot venni a Goldman Sachs?

A Goldman Sachs a világ egyik legnagyobb befektetési bankja, és egyben az amerikai állampapír piac elsődleges kereskedője, általánosságban pedig az értékpapír piac egyik prominens szereplője. A nagy múltú céget 1869-ben alapították.

Napokban felröppent a hír, hogy a Goldman Sachs kétmilliárd dollárt szeretne összegyűjteni a befektetőktől, hogy felvásárolhassa a bajba jutott Celsius Kripto Landing és Hitelezési platformot.

A Celsiusnak májusban 11,8 milliárd dollár vagyona volt, és 1,7 millió felhasználója, a piac szélsőséges volatilitása miatt június elején leállította a pénzkivonásokat, swapokat és átutalásokat.

Ha a kriptopiac haldokolna, TE felvásárolnál bajbajutott cégeket?

Másik érdekesség a Goldman Sachs körül, hogy létrehozott egy bitcoin-fedezetű hitel konstrukciót.

Ez a konstrukció lehetővé teszi a bitcoin tulajdonosok számára, hogy fiat valutát, például amerikai dollárt kölcsönözhessenek úgy, hogy fedezetként letétbe helyezik bitcoinjukat.

A Goldman szóvivője a Bloombergnek elmondta, hogy a Goldman Sachs történetében először adott Bitcoin fedezetre készpénzt.

Ha a kriptopiac haldokolna, adnál készpénzt BITCOIN fedezetre?

Számomra ezek a lépések arra utalnak, hogy a Goldman Sachs hosszútávon tervez a kriptopiaccal, vagyis nem egy haláltusát látunk épp a piacon, hanem kedvező üzleti lehetőségeket…

Ha TE is megláttad a Goldman Sachs terveiben a lehetőségeket, akkor első lépésben meg kell ismerned a kriptopiac alapjait. A profitklub (www.profitklub.hu) tagok számára összeállítottunk egy KOMPLEX kriptopiaci bevezetőt (Kripto Setup néven), amit minden klubtagunk a csatlakozást követően egyből elér a Profitklub Bónusz anyagai között.

A klubról részletesen itt olvashatsz:

 

ProfitKlub részletekért kattints ide! ⇒

Várunk Téged is!

Üdvözlettel

Profit.hu / Profitklub.hu csapata