Hogyan sp√≥rolhatsz milli√≥kat, mik√∂zben ki√©p√ľl az online bev√©teli lehetŇĎs√©ged?

 

Az elm√ļlt napokban bemutattuk, hogy a Rezsi ‚Äď Infl√°ci√≥ ‚Äď Kata okozta megn√∂vekedŇĎ anyagi terhekre t√∂k√©letes megold√°st jelenthet a ProfitJackpotProgramunk, azaz egy folyamatos p√©nzt termelŇĎ speci√°lis web√°ruh√°z l√©trehoz√°sa.

A tapasztalataink azt mutatják, hogy a webáruház megemlítésekor, sokan nagy anyagi invesztációra és komoly számítógépes tudásra gondolnak. A mi megoldásunk más!

 

Ebben a lev√©lben megismered mi√©rt is gondoljuk, hogy t√∂megek sz√°m√°ra ez megfelelŇĎ megold√°s.

 

ElsŇĎ l√©p√©sben n√©zz√ľk meg,¬†mennyibe ker√ľl egy ‚ÄěHagyom√°nyos‚ÄĚ webshop, mely folyamatosan sikeresen mŇĪk√∂dik?

Minden v√°llalkoz√°sban van rizik√≥. Ez√©rt √©rdemes olyanba fogni, ami a gyakorlat m√©rc√©j√©n le lett m√°r tesztelve √©s folyamatosan mŇĪk√∂dik. Mi minden esetben ezt aj√°nljuk.

Ha van egy j√≥ term√©k√ľnk √©s szeretn√©nk egy profi webshopot csin√°lni, hogy ne j√°rassuk le magunkat √©s komoly vevŇĎkre tegy√ľnk szert, akkor sz√ľks√©g lesz (‚Äěals√≥ hangon sz√°molva‚Ä̂Ķ )

 

Egyszeri költségekre:

¬∑¬†¬†¬†¬†¬†¬† weblapra (250 e Ft), ha komolyabb funkci√≥ra, automatikus term√©kfelt√∂lt√©sre, intelligens keresŇĎre, hŇĎt√©rk√©pes marketing szoftverekre stb. van sz√ľks√©g, akkor 1 milli√≥ Ft lehet a re√°lis

·       arculattervezésre, ami legyen csak logó (50 e)

·       grafikusra, aki a képeket elkészíti (100 e Ft) és esetleg fotósra

¬∑¬†¬†¬†¬†¬†¬† GDPR √©s egy√©b jogszab√°lyok ment√©n jogi nyilatkozatokra, hogy ne b√≠rs√°goljanak meg, pl. Adatkezel√©si t√°j√©koztat√≥ √©s √Āltal√°nos SzerzŇĎd√©si Felt√©telek (100 e Ft)

·       marketing tervre (legalább 80 e Ft)

·       szövegíróra, akik marketing és SEO szempontból írják meg a szöveget a kulcsszó kutatás után (10 aloldalra 200 e Ft)

·       SEO szakemberre, aki elkészíti a honlapot miután megcsinálta a SEO elemzést (100 e Ft)

¬∑¬†¬†¬†¬†¬†¬† Ez √∂sszesen 880 e Ft. Ha nincs sz√ľks√©ged sz√∂veg√≠r√≥ra, akkor sem re√°lis 200-300 e Ft alatt kivitelezni a dolgot.

Folyamatos költségek:

¬∑¬†¬†¬†¬†¬†¬† hosting szolg√°ltat√≥ (√©vi 15 e Ft, term√©k mennyis√©gtŇĎl f√ľggŇĎen)

·       folyamatos hirdetési költség Facebook és Google Ads reklámra (havi 100 e Ft)

·       folyamatos linképítés (havi 50 e Ft)

¬∑¬†¬†¬†¬†¬†¬† folyamatos weboldal karbantart√°sra, friss√≠t√©s √©s hecker t√°mad√°s ellen, hogy minden t√∂k√©letesen mŇĪk√∂dj√∂n (havi 15 e Ft)

Ez összesen havi 180 e Ft.

Teh√°t az egyszeri √©s folyamatos k√∂lts√©ggel egy√ľtt t√∂bb, mint egy milli√≥ forint kiad√°sn√°l tartunk egy h√≥nap ut√°n, egy¬†HAGYOM√ĀNYOS WEBSHOPN√ĀL!

 

Hogyan spórolhatod meg az 1 millió forintos költséget a webáruházad beindítása során?

A mi √ľzleti modell√ľnkben¬†nincsenek¬†a fent felsorolt¬†k√∂lts√©gek,¬†√≠gy ha r√°sz√°nsz napi 2,5 √≥r√°t, akkor az √°ltalunk bemutatott szoftverekkel 60 nap alatt fel√©p√≠theted a saj√°t webshopodat k√∂zel INGYENESEN (p√°r ezer forintos havi k√∂lts√©ggel pl: 4.000ft).

Ennyi idŇĎ alatt pontosan mennyi p√©nzt keresel?

Ez az√©rt fontos k√©rd√©s, mert ez azt jelenti, hogy havi 500.000 forint√©rt fogsz dolgozni a saj√°t v√°llalkoz√°sodon. Ezt a p√©nzt nyilv√°n nem fogod megkapni, mert¬†ezt fogod megsp√≥rolni egy hagyom√°nyos indul√≥ web√°ruh√°zzal szemben,¬†de ha a programunk elemeit l√©p√©srŇĎl l√©p√©sre v√©gigcsin√°lod, akkor m√°s √ľgyfeleinkhez hasonl√≥an te is gyorsan p√©nztermelŇĎv√© alak√≠thatod online √°ruh√°zadat.

Itt van Adri példája:

2019 szeptember végén ismerte meg a webáruházunk konstrukcióját

2019 októberében nyitotta meg a boltját

2019 november 12-december 11 között 1460$-os eredményt ért el.

√Čs ne feledd az elk√©sz√ľlt √°ruh√°zad folyamatosan p√©nzt fog Neked termelni k√∂lts√©gmentesen!

Tudsz enn√©l jobbat? Mi nem, ha idŇĎben csatlakozol a ProfitJackpotProgramhoz, akkor m√©g kedvezm√©nyes √°ron tudsz hozz√°jutni (75% kedvezm√©ny).

Ne feledd a¬†KATA v√°ltoz√°s minket is √©rint,¬†√≠gy csak j√ļliusban √©sm√°r csak 8 fŇĎ sz√°m√°ra¬†tudjuk biztos√≠tani ezt a lehetŇĎs√©get (betelik a keret√ľnk).

Korrekt aj√°nlat? ‚Ķakkor kezdj√ľnk bele, b√°trak√© a szerencse!¬†

Még 7 napig kedvezményt adunk!

K√©sz√≠tett√ľnk egy bemutat√≥t, a teljes e-kereskedelmi rendszer√ľnkrŇĎl, ha m√©g nem volt idŇĎd megn√©zni itt most megteheted:¬†https://webshopotletek.hu/bemutato

Ha k√©rd√©sed van,¬†√≠rj vagy k√©rj visszah√≠v√°st, mindenben seg√≠t√ľnk Neked.¬†

Üdvözlettel,

Profit.hu csapata nevében

K√©rd√©sed van? √ćrj nek√ľnk!

Hamarosan v√°laszolunk..
Ügyfélszolgálat
Email: iroda@profit.hu
  • Webiroda bel√©p√©s
PROFIT.HU
PROFITKLUB
PROFITJACKPOT