Mi az igazi oka, hogy még nem vágtál bele..

Mi az oka annak, hogy megnyitod a leveleinket? Szeretnél jövedelem kiegészítést, vagy akár egy millió forint nagyságrendben pénzt keresni kényelmesen, otthonról, online, minden hónapban? Fontos volna számodra, hogy néhány hónapon belül napi pár óra munkával ezt meg tudd valósítani?

Tehát hajlandó lennél energiát fektetni egy biztosnak tűnő dologba? Eleged van a kiszolgáltatottságból, főnöködből, kísérletezésből, felesleges idő, energia és pénz kidobásból, amit a vállalkozások oltárán égettél el eddig?

De akkor mi az oka, hogy még ezt a levelet olvasod ahelyett, hogy elkezdenéd építeni saját leendő sikeres vállalkozásodat a ProfitJackpot Programunk alapján? Amit a munkahely mellett is meg tudsz tenni..

Félsz attól, hogy kifizeted a képzés árát és nem fog sikerülni megvalósítani mindezt?

Ezt akkor tudod meg, ha belefogsz. Ha nem, akkor biztos, hogy nem fog sikerülni. Ráadásul elég sok elégedett ügyfél írta le, hogy 10-20 szorosát visszakereste pár hónap alatt ennek az összegnek. Tehát ha tudod vállalni, hogy odateszed magadat, logikusan te is közéjük fogsz tartozni.

Attól félsz, hogy felesleges időt és energiát szánsz erre az egészre?

Még ha így is lenne, akkor is rengeteget fogsz tanulni arról, hogy hogyan tudod felépíteni a webshopot, miként érdemes online marketing és SEO (keresőoptimalizálás) szempontból behirdetned. Tudni fogod, hogyan lehet profi grafikai terveket elkészíteni és gyártókkal, szállítókkal megállapodni, hogy minden terhet levegyenek a válladról.

Már önmagában ez a tudás, több szakma ismerete is nagyon értékes, amit egész életedben kamatoztatni fogsz tudni. Ráadásul ingyenes szoftverekkel fogod tudni mindezt kivitelezni.

Ha intenzíven csinálod, akkor egy hetet, azaz egy rövid megfázás idejét kockáztatod, melyből sokat fogsz tanulni. Ez a legrosszabb eset. Legyünk reálisak és nézzük meg a másik oldalt is, hogy ezzel szemben mit nyerhetsz: több százezer forint havi jövedelmet. Ha csak money management szempontból nézzük a dolgot, akkor ez egy nagyon jó üzlet. Anyagi függetlenség, kontra egy hét munka.

Nem értesz a technikai részéhez, nem beszélsz angolul, ügyetlen vagy az eladásban stb..

Ez félelem vagy kifogás? A reális akadályokat, problémákat meg lehet oldani, a nem létezőt azonban soha… Lásd utópisztikus szindróma a pszichológiában…

Ha egy word dokumentumot tudsz szerkeszteni, akkor ezzel is el fogsz boldogulni. Senki sem úgy született, hogy bármit is tudott volna, hanem megtanulta..

Ha van számítógéped, interneted és napi vagy heti pár órát rá tudsz szánni, akkor ez nem fog kifogni Rajtad. Emellett csupán minimális (abszolút alap) angol nyelvtudásra van szükség vagy ingyenes online fordítóra.

Mivel egyoldalú kommunikációról van szó, így elég a bevett sémát alkalmaznod, és a termék el fogja adni önmagát. Te már csak az eladásról kapsz egy e-mailt, ami alapján a gyártódnak le tudod adni a megrendeléseidet, (néhány perc) és kész..

Nem kell senkit győzködnöd, telefonálnod, csak egyszer tisztességesen felépíteni a gépezetet és fenntartani. Ehhez minden segítséget megkapsz tőlünk.

Nem látod, hogy konkrétan hogyan tudsz termékeket létrehozni?

Pár óra tanulás után képes leszel ilyen termékeket készíteni. Régebbi ügyfeleink is ilyeneket csinálnak úgy, hogy nem foglalkoztak előtte grafikai tervezéssel.

Félsz a költségektől?

Nincsenek költségek. Olyan, mintha egy kész franchise-t kapnál, mert minden támogatást megkapsz hozzá. De ennek csak egyszeri költsége van, az is egy havi átlag fizetés alatti összeg. Egyedül termékenként kell 0,25 $ költséggel számolnod. Ez egy nevetséges összeg ahhoz képest, hogy milliós összeget is kereshetsz vele havonta, ha ügyes vagy. És hát melyik vállalkozás nem kerül pénzbe? Korábban már írtam, hogy kb. 960 e Ft-ba kerül egy teljes körű igényes webshop elkészítése online marketinggel, SEO-val, egy hónap reklámmal együtt. És ezután havonta ki kell fizetni a reklámköltségeket.

Ha még nem ismered, miről is szól a a ProfitJackpotProgramunk, itt megismerheted: https://webshopotletek.hu

Készítettünk egy bemutatót is, a teljes e-kereskedelmi rendszerünkről, ha még nem volt időd megnézni, itt megteheted: https://webshopotletek.hu/bemutato

Ha neked is szükséged van extra bevételre, csatlakozz még ma a ProfitJackpotProgram használók táborához. Jelenleg 75% kedvezménnyel juthatsz több mint 4 éves tapasztalatunkhoz, tudásunkhoz.

Ne feledd, a KATA változás minket is érint, így csak júliusban és már csak 2 fő számára tudjuk biztosítani ezt a lehetőséget (betelik a keretünk).

Korrekt ajánlat? …akkor kezdjünk bele, bátraké a szerencse!

Már csak 3 napig kedvezményesen !

 

Ha kérdésed van, írj itt a lap alján vagy kérj visszahívást, mindenben segítünk Neked.

 

Üdvözlettel,

Profit.hu csapata

 

Kérdésed van? Írj nekünk!

Hamarosan válaszolunk..
Ügyfélszolgálat
Email: iroda@profit.hu
  • Webiroda belépés
PROFIT.HU
PROFITKLUB
PROFITJACKPOT