Most nagyon fontos, hogy ezt a levelet a végéig elolvasd!

 

Val√≥sz√≠nŇĪ, hogy nem √ļgy tervezted Te sem az idei nyarat, hogy m√©lybe zuhan√≥ forint√©rt veszel majd eur√≥t, doll√°rt vagy egy√©b nemzetk√∂zi fizetŇĎeszk√∂zt, amivel kifizetsz egy minimum 30%-os √°remelked√©sn√©l tart√≥ sz√°llodai szob√°t.

Vajon besz√©lhet√ľnk-e gondtalan nyaral√°sr√≥l √ļgy, hogy k√∂zben azon kattognak a gondolataink, mennyivel fog havonta emelkedni a villany √©s a g√°zsz√°ml√°nk, mi lesz a Kat√°s v√°llalkoz√°sunkkal, mik√∂zben m√°r lassan teljesen term√©szetes, hogy hetente egyre magasabb √°ron v√°s√°rlunk √©lelmiszereket/tisztit√≥szereket..

Ha egy v√°llalkoz√°sn√°l besz√©ln√©nk egyre magasabb k√∂lts√©gekrŇĎl, akkor idŇĎvel r√°j√∂nn√©nk, hogy vagy bev√©tel n√∂veked√©st vagy l√©tsz√°m le√©p√≠t√©st kell alkalmaznunk, ha nem szeretn√©nk c√©g√ľnket a csŇĎd sz√©l√©re juttatni.

Egy csal√°dn√°l, csak a bev√©tel n√∂vel√©se lehet a hossz√ļt√°v√ļ megold√°s.¬†NINCS M√ĀS √öT.

 

A k√©rd√©s, mivel √©rj√ľk el, hogy n√∂vekedjen a bev√©tel√ľnk?

 

A mi megold√°sunk szerintem az√©rt c√©lravezetŇĎ, mert nem j√°r kock√°zattal, a napi munkaig√©nye alacsony, ezzel szemben magas bev√©teli eredm√©nyekkel kecsegtet, nincs sz√ľks√©g hozz√° elŇĎk√©pzetts√©gre, val√≥sz√≠nŇĪ, hogy a v√©gz√©s√©hez sz√ľks√©ges eszk√∂zzel (sz√°m√≠t√≥g√©p) m√°r rendelkez√ľnk, v√©d a forint gyeng√ľl√©s√©vel szemben, a nap b√°rmely idŇĎszak√°ban v√©gezhetŇĎ, mindezt √ļgy, hogy az elkezd√©s√©hez (kipr√≥b√°l√°s√°hoz) nem sz√ľks√©ges v√°llalkoz√≥i enged√©ly.

Vagyis minden adott ahhoz, hogy megismerj√ľk √©s kock√°zatmentesen belev√°gjunk ebbe a sokak √°ltal sikeresen v√©gzett tev√©kenys√©gbe.

Sajnos a KATA v√°ltoz√°s minket is √©rint, √≠gy mind√∂sszesen 20 fŇĎ sz√°m√°ra tudjuk biztos√≠tani ezt a lehetŇĎs√©get (betelik a keret), r√°ad√°sul most -75% kedvezm√©nnyel!!

Szeretn√©k egy p√©ld√°t megeml√≠teni, hogy l√°sd, azok a becsl√©sek, ami alapj√°n azt √≠rtam, hogy a rezsiemelked√©s okozta hi√°ny a csal√°di kassz√°ban ezzel a tev√©kenys√©ggel p√≥tolhat√≥, mennyire nem t√ļlz√≥, mondhatom, hogy alul kalkul√°lt.

2019 okt√≥ber√©ben mutattam meg Adriennek, hogy az √©n m√≥dszeremmel, hogyan lehet l√©trehozni egy online √°ruh√°zat informatikai hozz√°√©rt√©s ‚Äď kezdŇĎtŇĎke ‚Äď √°ruk√©szlet v√°s√°rl√°s ‚Äď rekl√°mk√∂lts√©g n√©lk√ľl.

Adrienn a m√°sodik √©v v√©g√©n kit√∂lt√∂tt nekem egy k√©rdŇĎ√≠vet, melyben jelezte, hogy k√©t √©v alatt, befektet√©s ‚Äď kezdŇĎtŇĎke n√©lk√ľl k√∂zel 10.000 darab √©rt√©kes√≠t√©se sz√ľletett, darabonk√©nt 8-10$-os √°rr√©ssel. Ez √©vi 50.000$-os nyeres√©get jelent!

 

Sz√≥val amikor arr√≥l besz√©lek, hogy t√∂bb 10.000 forint vagy ak√°r sz√°zezres havi kies√©st lehet p√≥tolni ezzel a tev√©kenys√©ggel, akkor nem t√ļlzok.

Mind√∂sszesen arra k√©rlek, sz√°nd r√° az idŇĎt, √©s hallgasd meg ingyenes webin√°riumomat, amiben l√©p√©srŇĎl l√©p√©sre bemutatom mit √©s hogyan csin√°lunk.

Vesztenivalód nincs, de nyernivalód rengeteg!

A webin√°r itt √©rthetŇĎ el: kattints a gombra:

Rem√©lem, ebben a V√ĀLS√ĀGHELYZETBEN olyan megold√°s birtok√°ba juttatunk, ami seg√≠t ism√©t mosolyogni ezekben a neh√©z idŇĎkben.

 

Üdvözlettel

profit.hu csapata

 

 

K√©rd√©sed van? √ćrj nek√ľnk!

Hamarosan v√°laszolunk..
Ügyfélszolgálat
Email: iroda@profit.hu
  • Webiroda bel√©p√©s
PROFIT.HU
PROFITKLUB
PROFITJACKPOT