Hogyan tovább az új KATA szabályok alatt?

 

Közvetlenül 300.000 embert, és rajtuk keresztül legalább 1.000.000 háztartást érint a KATA változtatás Magyarországon. Ez embereknek, vállalkozóknak, családoknak megnövekedett havi költséget és csökkenő bevételt fog jelenteni augusztustól.

 

Hogyan tudjuk a KATA törvény változás után, életszínvonal csökkenés nélkül tervezni jövőnket?

 

Jelenleg a legtöbb érintett a KATA törvényt bújja, egyeztet könyvelőkkel és tervezi újra vállalkozói jövőjét. Mostanra már rengetegen kiszámolták, hogy ez a törvényváltoztatás minimálisan havi 100.000 forintos extra kiadást fog eredményezni, vagyis legalább ennyivel csökken a „volt” KATÁ-sok havi keresete!

 

EZT A HIÁNYT VALAHONNAN PÓTOLNI KELL, HA NEM AKARUNK ROSSZABBUL ÉLNI, MINT EDDIG!

DE HOGYAN?

 

Erre van egy kész megoldásunk, ami gyakorlatilag kockázatmentesen, a kezdetekben napi 1 óra, a későbbiekben 10 perc munkával tudja befoltozni a KATA átalakítással kialakuló bevételkiesést.

 

Nincs más dolgod, csak figyelni emailfiókodat, mert július hátralévő napjaiban emailen keresztül, lépésről lépésre bemutatjuk ezt az általunk használt és jól ismert megoldási alternatívát.

 

Ahogy napról napra egyre többet ismersz meg programunkból, látni fogod, hogy a kockázatmentes, trendi bevételi lehetőség mértéke tőled függ, nincs felső korlátja, vagyis ha nem csak a KATA ütötte HIÁNYT akarod pótolni, ezzel a programmal arra is lesz lehetőséged.

 

Remélem, ebben a VÁLSÁGHELYZETBEN olyan megoldás birtokába juttatunk, ami segít ismét mosolyogni ezekben a nehéz időkben.

 

Üdvözlettel

Profit.hu csapata

 

Ui: 2022. július 18-án érkezik az első levelünk.

Uui: hogyha nem akarsz lemaradni erről az infórmációról, íratkozz fel hírlevelünkre!

 

 

 

Kérdésed van? Írj nekünk!

Hamarosan válaszolunk..

Ügyfélszolgálat

Email: iroda@profit.hu

  • Webiroda belépés

PROFIT.HU

PROFITKLUB

PROFITJACKPOT