Hol tal√°lsz hiteles inf√≥kat a Blokkl√°nc p√©nz√ľgyi szolg√°ltat√°sair√≥l?

 

A¬†DeFi¬†a¬†Decentralized finance¬†(decentraliz√°lt p√©nz√ľgy) r√∂vid√≠t√©se. A¬†DeFi¬†digit√°lis eszk√∂z√∂k√∂n, elj√°r√°sokon, okosszerzŇĎd√©seken √©s decentraliz√°lt alkalmaz√°sokon (DApps) alapul√≥ nyilv√°nos p√©nz√ľgyi infrastrukt√ļr√°t/rendszert foglal mag√°ba.

A DeFi c√©lja, hogy k√©zzelfoghat√≥, h√©tk√∂znapi p√©nz√ľgyi szolg√°ltat√°sokat ny√ļjtson blokkl√°nc alapon, kihaszn√°lva a technol√≥gi√°ban rejlŇĎ lehetŇĎs√©geket.

A DeFI projektek sz√°ma folyamatosan n√∂vekszik, ez√©rt fontos, hol tudjuk a legpontosabb inform√°ci√≥kat begyŇĪjteni r√≥luk.

Ethereum merge-re v√°r a kriptovil√°g!

M√°r √©vek √≥ta k√©sz√ľl r√° az Ethereum network, hogy v√©grehajtsa az √°t√°ll√°st a ‚Äěproof-of-stake‚ÄĚ rendszerre a ‚Äěproof-of-work‚ÄĚ mŇĪk√∂d√©srŇĎl.

Az √°tall√°ssal energiahat√©konyabb√° v√°lik a h√°l√≥zat. A v√°rakoz√°s, hogy k√∂zel 99.95%-kal cs√∂kkennek a h√°l√≥zat mŇĪk√∂dtet√©s√©nek energiak√∂lts√©gei. Ez az√©rt fontos, mert az elm√ļlt √©vekben sok t√°mad√°st kapott a kripto b√°ny√°szat k√∂rnyezetk√°ros√≠t√≥ hat√°sa miatt. A¬†sikeres √°tall√°s ut√°n √ļj korszak k√∂sz√∂nt be¬†a kripto t√∂rt√©nelemben.

Az eddigi proof-of-work mechanizmusn√°l sz√°m√≠t√≥g√©pek v√©gezt√©k a tranzakci√≥s inform√°ci√≥k biztons√°gos hozz√°ad√°s√°t a blokkl√°nchoz. A h√©ten v√©gbemenŇĎ merge ut√°n, ezt m√°r az ethereummal rendelkezŇĎ valid√°torok v√©gzik egy stakel√©snek nevezett folyamattal.

A teljes √°tall√°st k√∂vetŇĎen infl√°ci√≥s tokenbŇĎl (egyre t√∂bb token), defl√°ci√≥s tokenre (cs√∂kkenŇĎ tokensz√°m) v√°ltozik az ethereum.

Jelenleg éves szinten 2.6%-os a token szám növekedése az ethereumnak:

A merge ut√°ni v√°rakoz√°sok:

Minket most az foglalkoztat, hogy egy vezetŇĎ kriptoprojekt p√°r nap m√ļlva elindul a defl√°ci√≥ss√° v√°l√°s folyamat√°n, √©s ez sz√°munka hossz√ļt√°von nagyon nagy lehetŇĎs√©geket hordoz mag√°ban, ez√©rt a profitklubban (www.profitklub.hu) folyamatosan elemezz√ľk az ethereum √©s a hozz√° kapcsol√≥d√≥ projektekben l√©vŇĎ lehetŇĎs√©geket.

 

Üdvözlettel

Profit.hu / Profitklub csapata

K√©rd√©sed van? √ćrj nek√ľnk!

Hamarosan v√°laszolunk..
Ügyfélszolgálat
Email: iroda@profit.hu
  • Webiroda bel√©p√©s
PROFIT.HU
PROFITKLUB
PROFITJACKPOT